Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Osam medalja za Forum

20.03.2012. 23:00
Osam medalja za Forum


Proteklog vikenda u Splitu je održan međunarodni karate turnir pod nazivom Kup Jadrana 2012. Turnir je održan u sportskom centru Gripe, a sudjelovalo je ukupno 450 natjecatelja iz BiH, Mađarske i Hrvatske. Pod vodstvom glavnog trenera Mladena Tomašića KK Forum sudjelovalo je 13 natjecatelja koji su ostvarili izvrstan uspjeh osvojivši ukupno osam medalja od kojih četiri zlatne, jednu srebrnu te tri brončane.
U kategoriji kate mlađih učenika 7. i 8. kyu Antonijo Jozić se okitio zlatnom medaljom, a još su nastupili Josip Stipčević, Ivan Kokić i Korado Mršić. U kategoriji učenika također 7. i 8. kyu Martin Brtan je osvojio prvo mjesto, a Tome Veršić treće. U toj kategoriji još su nastupili Jure Kolčeg i Šime Stipčević.
U kategoriji borbe učenici Roko Marčina (-30 kg,) je izgubivši finalnu osvojio izvrsno mjesto, dok se Marko Longin (-38) pobjedom u finalu popeo na najviše postolje i osvojio zlatnu medalju. Šime Viduka (-45) je nastupio u kategoriji borbe mlađi kadeti te je osvojio brončanu medalju kao i Franko Nekić (-57). Jedina djevojka koja je na ovom natjecanju koja je predstavljala KK Forum bila je Rahela Santini (-50) koja je u kategoriji mlađe kadetkinje borbe pokazala veliku borbenost te je osvojila izvrsno prvo mjesto.
KK Forum je na turniru imao i svoje predstavnike među sucima, a to su bili: Mladen Tomašić, Barbara Reif, Katarina Nekić i Marijo Maslarda.
Sljedećeg vikenda u tehničkoj organizaciji KK Forum u Sukošanu će se održati PH u kategorijama borbe učenici i borbe mlađi kadeti. Forum će nastupiti sa šest natjecatelja: Marko Longin, Roko Marčina, Šime Viduka, Franko Nekić, Rahela Santini i Marko Miočić koji će se natjecati u svojim uzrasnim i težinskim kategorijama, a sudeći po dosadašnjem uloženom trudu i zalaganju, uspjeha i medalja sigurno neće nedostajati.