Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Počinju pripreme za sljedeću sezonu

20.03.2012. 23:00
Počinju pripreme za sljedeću sezonu


Karlovac pa Zagreb. Prvi u gostima, drugi kod kuće. Nakon toga prva sezona u Prvoj A ligi za odbojkaše Zadra bit će gotova. Teoretski, Zadar još može do šestog mjesta u slučaju osvajanja šest bodova u posljednja dva kola. Takvo što nije nemoguće, no momčadi s Višnjika mora se još štošta poklopiti kad su u pitanju rezultati konkurenata tako da se s velikom sigurnošću može reći da je šesto mjesto Zadranima pobjeglo nakon domaćeg poraza prošle subote od Vukovara.
Danas u 5. kolu u grad na četiri rijeke “plavi” neće putovati u najjačem sastavu.
– Antonio Surać ima problema s koljenom, a vjerojatno ni Mario Grubišić neće ići u Karlovac – kaže Marin Masnić, trener Zadra.
Znak je to da su na Višnjiku i službeno odustali od doigravanja za prvaka, premda, eto, neke minimalne šanse ipak postoje. S druge strane parketa, Zadar će imati protivnika koji je nakon pobjede prošle nedjelje u zaostaloj utakmici protiv Vukovara preskočio društvo s Višnjika i otvorio sebi put prema mogućem ulasku u utrku za prvaka Hrvatske.
– Želimo u Karlovcu odigrati što bolju utakmicu protiv momčadi koja je u drugom dijelu sezone podigla kvalitetu svoje igre. Nemamo nikakvih rezultatskih opterećanja tako da očekujemo našu dobru igru, a moguće je da će priliku dobiti i oni koji su ove sezone manje igrali – dodaje Masnić.
Raspored 25. kola: Karlovac – Zadar (danas, 17.15 sati), Rovinj – Split, Daruvar – Opatija, Centrometal – Rijeka, Sisak – Varaždin Volley, Šibenik – Mursa, Zagreb – Vukovar.