Goran Arula vodi HNS do EU izbora

Slika korisnika mkvanja
Odlukom zadarskog Županijskog odbora
Smatramo da imamo izvrsnog kandidata kao nositelja liste za EU te da se sada i mi u Zadru trebamo prihvatiti posla, pojašnjava Arula
Zvonko KUCELIN
Vodi zadarski stožer HNS-a - Goran Arula

Goran Arula imenovan je za predsjednika Izbornog stožera  HNS-a za izbore za Europski parlament, što znači da će i voditi gradsku  organizaciju do imenovanja povjerenika.

Naime, zadarski su narodnjaci ostali bez rukovodstva nakon ostavke  Kristijaan Kovačevića koji je otišao u nezavisne gradske vijećnike. Uz pomoć čelnika Županijskog odbora, Milana Stojanova, Arula će voditi  Gradski odbor i pripremiti ga za prve izbore koji ih čekaju, one za EU  parlament.

S obzirom da je s Kovačevićem iz stranke izišlo desetak ljudi, kako  kažu u samoj podružnici, Arulu smo pitali kakva je zapravo trenutačna  situacija i jesu li se stabilizirali?

- Gradski odbor je na svojim nogama, radimo i pripremamo se za EU  izbore na  koje ove godine izlazimo samostalno. Drago nam je da se naš  kandidat, Matija Posavec, došao predstaviti i biračima ovdje u Zadru, što  je dodatno motiviralo i naše članove u radu. Smatramo da imamo izvrsnog kandidata kao nositelja liste za EU te da se sada i mi u Zadru trebamo prihvatiti posla, pojašnjava Arula kojega sada čeka opsežan posao  pripreme članstva za izbore u svibnju.

Naime, do ovih će izbora on voditi zadarsku podružnicu, nakon čega  im predstoji imenovanje povjerenika za Gradski odbor i tek onda izbor  predsjednika. Na stranačkoj listi nema niti jednog kandidata iz Zadra, no  HNS-ovci smatraju da imaju kvalitetnu listu na čelu s najuspješnijim hrvatskim županom.

- Ovi su izbori dobar test i nama u Zadru, pa ćemo vidjeti hoćemo li i  koliko biti uspješni ili nećemo. Na prošlim je izborima u Europarlament  ušao naš kandidat Jozo Radoš, pa sam i ovoga puta optimist te vjerujem  da ćemo dobiti dovoljan broj glasova, poručuje Arula. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno