Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Delegiranje poslova i zadataka

Autor:

20.04.2009. 22:00
Delegiranje poslova i zadataka

Foto: Sebastian GOVORČIN



Iako je delegiranje jedna od temeljnih poluga upravljanja poduzećem u našem se svakodnevnom radu njome rijetko koristimo, a mnogi od nje, nažalost, zaziru, rekao je Jan Kreber
Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar organizirala je iu utorak seminar pod nazivom “Kako učinkovito delegirati poslove i zadatke”. Na seminaru je predavač Jan Kreber sudionicima govorio o važnosti i nužnosti delegiranja radi povećanja osobne i organizacijske uspješnosti te ih podučio procesu učinkovitog delegiranja poslova i zadataka.
– Iako je delegiranje jedna od temeljnih poluga upravljanja poduzećem u našem se svakodnevnom radu njome rijetko koristimo, a mnogi od nje, nažalost, zaziru, rekao je Jan Kreber.
Seminar je bio namijenjen svim osobama koje su odgovorne za uspješno upravljanje poduzećem i budućim poduzetnicima, voditeljima, direktorima i menadžerima. Tijekom jučerašnjeg predavanja bilo je riječi o prednosti delegiranja, otporima pri delegiranju i kako ih ukloniti, samom procesu delegiranja te se dalo odgovore na pitanja zašto, što, komu i kako delegirati.