Ivan Vrkić kandidat za gradonačelnika Obrovca

Slika korisnika admin

U Obrovcu je potpisana koalicija HSLS-a, SDP-a i HSP-a, a za zajedničkog kandidata za gradonačelnika izabran je Ivan Vrkić, nestranački kandidat, inače tehnički direktor hidroelektrane Velebit. Kruna je ovo višemjesečnih HSLS-ovih priprema na objedinjavanju obrovačke oporbe koja nakon više od 20 godina HDZ-ove vlasti, kako su nedavno poručili, želi donijeti promjene u ovaj osiromašeni gradić.

Kandidat za gradonačelnika, Ivan Vrkić, iako nije član niti jedne stranke, na utrku za čelno mjesto grada Obrovca pristao je kao blizak HSLS-u, a o razlozima svojega angažmana kaže:

- Osnovni motiv za moju kandidaturu je činjenica da ovaj gradić polako nestaje, da ga vode ljudi koji u njemu ne žive, već rade po nekoliko sati dnevno ili nekoliko dana tjedno. Ovom zapostavljenom gradiću treba osoba koja s mještanima živi 24 sata dnevno i koju svakodnevno mogu vidjeti na svojim ulicama i obratiti mu se za pomoć, dati kritike ili prijedloge. Ne trebamo ljude koji dođu i odu, te isti tren zaborave na ovaj gradić živeći u puno ljepšem okruženju. Cijeli sam svoj život u Obrovcu i teško mi ga je bilo napustiti i u Domovinskom ratu, ali sam se nakon bojišnice odmah vratio ovdje - kaže Vrkić, napominjući kako cilj njegove kandidature nije borba protiv HDZ-a.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)