Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Adriana 44 – (naj)brod sajma!

Autor: Damir Maričić

20.05.2009. 22:00
Adriana 44 – (naj)brod sajma!


U drugom nastupu na sajmu Adriana 44, zadarskog SAS Vektora, osvojila nagradu za najbolji motorni sportski brod te najbrod sajma po ocjeni posjetitelja i internetskih glasača
Denis Vidaković, direktor SAS Vektora, netom se vratio sa sajma u Portorožu, turističkom biseru susjedne nam Slovenije gdje je Internautica imala 14. izdanje, a donio je i izvrsnu vijest:
– Naš brod Adriana 44, u svom drugom pojavljivanju na sajmu, odnosno u svega trećem izlasku SAS Vektora na sajam, dobila je nagradu za najbolji motorni brod. Oni to zovu motorni sportski čamac i isto tako dobila ja nagradu za najbrod sajma. S ovim nagradama su iznimno zadovoljni i sretni jer će takvo što imati odjek u susjednoj Sloveniji, ali i Italiji iz koje je na sajmu bilo mnoštvo posjetitelja. Ovo priznanje je podstrek koji nam daje snagu i volju da se s krizom koja je zahvatila i ovo područje gospodarstva što uspješnije nosimo. Imali smo i dosad uspjeh na tom tržištu, a s ovim priznanjem nadamo se nastavku, kazao nam je Vidaković.
Slovenski zastupnik za SAS Vektor je SB Jaht, a do sada su u Sloveniji prodane tri ove jahte, četvrta se upravo radi. Kad je cijena 340.000 eura, bez PDV-a, onda je prodaja vrijedna truda.
– Kriza je prisutna, ali mi se borimo i uspjevamo. Ne odustajemo već upravo krećemo u gradnju nove tvornice vrijedne tri milijuna eura u Poličniku. I to projektom Adriane 36, nešto manje sestre ove jahte, slične prepoznatljive i dopadljive linije i dobrih maritimnih sposobnosti, najavljuje nam Vidaković.