Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Antonio Škara i Anđela Perković najljepši maturanti večeri

Autor: Katarina Belić

20.05.2009. 22:00
Antonio Škara i Anđela Perković najljepši maturanti večeri

Foto: Sebastian GOVORČIN



Učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna svoj su maturalni ples već tradicionalno proslavili u društvu kolega Tehničke škole. Svečanost se održala u Arsenalu čije se osoblje, osim za ugodnu atmosferu i svečan ambijent, pobrinulo i za dobru “spizu” i nezaboravnu zabavu uz vesele ritmove poznatog zadarskog sastava Modus. Osim vidno raspoloženih maturanta i njihovih pratnji i sami profesori i ravnatelji su bili uzbuđeni i veseli jer kako kažu i za njih je ovo posebna večer.
– Drago nam je da smo djecu doveli do ovog trenutka jer je ovo kruna završetka srednjoškolskog obrazovanja. Nadam se kako smo ih u tom vremenu uspjeli naučiti onim bitnim stvarima koje se odnose na struku i onim stvarima koje se tiču samog života. Želim da im ova večer ostane u lijepom sjećanju, ali i sve protekle godine provedene u našoj školi, kazala je Marjana Bakmaz ravnateljica Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, nakon čega se pridružila slavlju sa svojim učenicima.
Nakon ravnateljice došao je i Ivan Dušević, ravnatelj Tehničke škole:
– Ovo je za svakog maturanta važan trenutak. Završava se jedno poglavlje života, a započinje drugo. Ove godine imali smo jako dobru generaciju i siguran sam kako nas od nje očekuju velike stvari u budućnosti.
Nakon uvodnoga govora i plesa ravnateljice i ravnatelja, zabava je započela. Učenici su organizirali i nagradnu igru u kojoj je najveći sretnik osvojio kućno kino. Vrhunac večeri bio je izbor najljepše maturantice i najljepšeg maturanta, a te titule su ove godine osvojili Antonio Škara iz Tehničke škole i Anđela Perković iz Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.
Nakon maturalnog plesa u Arsenalu maturanti su svoje slavlje nastavili do ranog jutra u klubu Forum.