Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Sliku Zadra šaljemo u svijet

Autor: Katina Vrsaljko

20.05.2010. 22:00
Sliku Zadra šaljemo u svijet

Foto: Vedran SITNICA



Internetski portal eZadar danas je proslavio treću obljetnicu djelovanja. Tim povodom je Mladen Malik, direktor i osnivač eZadra, obznanio dosadašnje uspjehe, dosege te buduće planove “najčitanijeg gradskog i regionalnog portala u Hrvatskoj”.
– Ponosni smo što ostvarujemo viziju koju smo imali pri osnivanju eZadra, a to ja da pravu sliku Zadra šaljemo što dalje u svijet. Do danas smo imali oko 4,13 milijuna različitih posjetitelja iz 201 zemlje svijeta, rekao je Malik.
Kako je istaknuo, eZadar je poznat po svojim fotogalerijama.
– Kako je eZadar jednojezični portal, ljudima kojima nešto ne možemo dočarati riječima, dočaramo fotografijom. Do sad smo objavili oko 3.500 fotogalerija, a neke smo uspjeli brendirati. Na primjer, fotogaleriju “Đir po gradu” pogleda između 15 i 20 tisuća korisnika, kazao je.
Sretan je, kaže, da su okupili ekipu mladih ljudi.
– Prosjek godina naših kolumnista je 25. Portal eZadar je mladim ljudima pružio priliku da artikuliraju svoje afirmativne stavove, rekao je Malik.
Nabrojao je nagrade i dostignuća eZadra.
– Proglašeni smo najčitanijim gradskim i regionalnim portalom u Hrvatskoj, nagrađivani smo više puta, bili smo u TOP 10 hrvatskih portala, a na regionalnoj razini smo u jakoj konkurenciji dobili nagradu za Zlatno web poslovanje. U zadnje vrijeme su i društvene mreže postale oblik promocije portala, pa smo u stalnom kontaktu s našim korisnicima preko facebooka i twittera, napomenuo je Malik.
Planovi ovog portala su i dalje ulagati u nove alate. Malik je najavio i redizajn te uvođenje novih kategorija.