BLUE BOOST Pet vaučera za pet inovacijskih projekata u Zadarskoj županiji

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Infodan o projektu dodjele vaučera plavim poduzetnicima
Autor: 
Na natječaj se mogu prijaviti mikro, mala i srednja te start-up poduzeća sa sjedištem u Zadarskoj županiji i s neovisnim pravnim statusom, a koja posluju u barem jednom od ovih djelatnosti plavoga gospodarstva: ribarsrvo, akvakultura te obalni i pomorski turizam, kazala je Vertovšek
Arif SITNICA
Prvi regionalni Infodan u povodu otvaranja Natječaja za dodjelu inovacijskih vaučera u plavom sektoru projekta BLUE BOOS

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar  organizirala je prvi regionalni infodan u povodu otvaranja Natječaja za  dodjelu inovacijskih vaučera u plavom sektoru projekta BLUE BOOST.  Riječ je o projektu sufinanciranom sredstvima programa Europske unije  INTERREG Adrion. Međunarodni je to natječaj ukupnog proračuna od  350 tisuća eura, podijeljenom među sedam partnera projekta BLUE  BOOST, a vodeći partner Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar financirat će pet inovacijskih projekata u Zadarskoj županiji,  u maksimalnoj vrijednosti od deset tisuća eura po projektu.

Vesna Vertovšek, članica lokalnog Inovacijskog projekta, istaknula je  kako je njena uloga savjetodavna, te je potom iznijela osnovne informacije o projektu.

- HGK ima na raspolaganju pet vaučera za pet inovacijskih projekata u  Zadarskoj županiji koje može i ne mora dodijeliti. Maksimalna vrijednost vaučera je 10.000 eura, a PDV je uključen ako je izabran domaći provider. Dakle, bit će dodijeljeni vaučeri plavim poduzetnicima.

Na natječaj se mogu prijaviti mikro, mala i srednja te start-up poduzeća sa sjedištem u Zadarskoj županiji i s neovisnim pravnim statusom,  a koja posluju u barem jednom od ovih djelatnosti plavoga gospodarstva: ribarsrvo, akvakultura te obalni i pomorski turizam, kazala je Vertovšek dodajući kako je poziv otvoren od 10. svibnja do 30. lipnja. Također je istaknula kako prijavitelji i pružatelji znanja moraju usuglasiti  program rada prije prijave na natječaj.

Poduzetnik može podnijeti samo jednu prijavu, ukoliko podnese više  sve će biti odbijene.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno