Marina Dalmacija plavu je zastavu dobila 19. godinu u nizu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Međunarodni ocjenjivački sud za Plavu zastavu odlučio:
Plava zastava je međunarodni odgojno- obrazovni ekološki program čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Plava zastava se dodjeljuje samo za jednu sezonu
PIXSELL
Marina Dalmacija godinama ima plavu zastavu

Međunarodni ocjenjivački sud za Plavu zastavu nagradio  je Plavom zastavom za 2019. godinu D-Marin marine kandidirane za ovo  visoko međunarodno priznanje. U marinama D-Marin Mandalina u  Šibeniku i D-Marin Dalmacija u Sukošanu, koje posluju u sastavu D-Marin grupe, tako će i ove godine biti podignute Plave zastave, prestižno  priznanje koje je prepoznatljiv simbol čistog mora i očuvanog priobalja,  te opremljenosti i uređenosti marina.

Marina D-Marin Dalmacija bilježi 19 godina otkako joj je dodijeljena  prva Plava zastava pa tako sljedeće godine ima priliku osvojiti i dijamantnu plaketu za 20 godina sudjelovanja u programu Plave zastave.

- Redovitim sudjelovanjem u programu Plave zastave i svojim svakodnevnim poslovanjem podižemo ukupnu razinu svijesti o važnosti očuvanja i brige o zaštiti okoliša. Naše marine D-Marin Mandalina i D-Marin  Dalmacija podižu Plavu zastavu već dugi niz godina što je potvrda naše  predanosti u primjeni ekoloških standarda i zaštiti okoliša čime podižemo i kvalitetu usluge u našim marinama, izjavio je Božidar Duka, regionalni direktor D-Marin.

Plava zastava je međunarodni odgojno-obrazovni ekološki program  čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Plava zastava se dodjeljuje samo za jednu sezonu, a prema preporuci međunarodne Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš  podiže se 5. lipnja, na Svjetski dan zaštite okoliša pa će D-Marin Dalmacija i D-Marin Mandalina na taj dan podići svoje.

Ocjena: 
Nije još ocijenjeno