PUPILLAM Jedina ustanova specijalizirana za potrebe sportaša

Slika korisnika mkvanja
Predstavljena nova medicina rada i sporta u Zadru
Osim za sportaše, Pupillam pruža i usluge zdravstvenih pregleda za izdavanje vozačkih dozvola svih kategorija kao za izdavanje lovačkih dozvola
Zvonko KUCELIN
Zajednička fotografija tima poliklinike s gradonačelnikom

Jedina ustanova medicine rada i sporta specijalizirana za  potrebe sportaša u Zadarskoj županiji i šire – Pupillam – predstavljena je  jučer javnosti svečanim domjenkom i obilaskom prostora opremljenog  suvremenim medicinskim uređajima. Poliklinika je počela s radom  početkom 2019., a na jučerašnjoj je prezentaciji ovaj novitet u sustavu  zdravstvenih usluga dobio podršku od brojnih predstavnika sportskih  klubova, trenera, liječnika, čelnika lokalne politike na čelu s gradonačelnikom Brankom Dukićem koji je i osobnom nazočnošću uveličao  svečanost službenog otvaranja poliklinike.

Poliklinika Pupillam nalazi se na Relji, na adresi Ulica Katarine Zrinski  1A, preko puta parkinga nove Poliklinike zadarske Bolnice a predvode je  naši poznati liječnici dr. Hari Perinić i dr. Fani Žunić-Pedišić, oboje specijalisti medicine rada i sporta, te dr. med. Dražen Grgurović koji je direktor Poliklinike Pupillam.

Osim što je specijalizirana za potrebe sportaša kojima osigurava sportske preglede za sve dobne skupine – najmlađe, natjecatelje i veterane,  Pupillam pruža i usluge kompletnih zdravstvenih pregleda radnika i vozača, tj. za izdavanje vozačkih dozvola svih kategorija, kao i medicinske  preglede za izdavanje lovačkih dozvola.

Polikliniku Pupillam svi zainteresirani potencijalni korisnici mogu  kontaktirati na brojeve telefona 023/643-311 ili na e-mail adresu info@pupillam.hr

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno