Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

PODJELA GLASOVA Mate Kutleša iz Sukošana novi ravnatelj Ortopedske bolnice Biograd

21.05.2020. 14:15


Upravno vijeće Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru na sjednici održanoj 21. svibnja biralo je novog ravnatelja. Rezultat javnog glasovanja je svojevrsno iznenađenje, rezultatom 4:2 izabran je novi ravnatelj 43-godišnji dipl. pravnik Mate Kutleša iz Sukošana, dugogodišnji voditelj Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji, Ispostave Biograd na Moru.
U uži izbor od šest kandidata ušlo je njih dvoje, Mate Kutleša i aktualni ravnatelj Andrija Marcelić. Za novog ravnatelja Kutlešu glasovali su biogradski gradonačelnik Ivan Knez, predsjednik Upravnog vijeća, Josipa Mrkić, zamjenica načelnika Sv. Filip i Jakova, dipl. pravnica Antea Barešić Lukić, sudska savjetnica u Zemljišnoknjižnom odjelu Zadar te Ante Vukašina, pomoćnik županijskog pročelnika za gospodarstvo.


Na dužnosti od 17. srpnja 2020.
Za Andriju Marcelića bili su dr. med. Alfio Poropat, voditelj Odjela za ortopediju i traumatologiju Ortopedske bolnice, te saborska zastupnica Grozdana Perić.
.- Na javnom glasovanju Kutleša je dobio većinu glasova, povjerenje četvero od šestero članova Upravnog vijeća i to je to. A zašto sam glasovao za Matu Kutlešu to ja znam, a zašto su glasovali za Andriju Marcelića pitajte dr. Alfija Poropata i Grozdanu Perić, u svom stilu odgovorio je Knez.
Mate Kutleša na četverogodišnju dužnost ravnatelja biogradske Ortopedske bolnice dolazi 17. srpnja 2020., nakon žalbenog roka i prestanka mandata aktualnom ravnatelju Andriji Marceliću.
 


Više pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju Zadarskog lista (22.5.2020.) …