Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dani sporta i glazbe

Autor: Z L

20.06.2013. 22:00
Dani sporta i glazbe

Foto: Filip BRALA



Cilj ovog događanja je prikupljanje sredstava koja će se utrošiti za uređenje igrališta gdje tri selekcije održavaju treninge i igraju utakmice


Manifestacija pod nazivom “Dani sporta i glazbe Novigrad” održavat će se od 27. do 29. lipnja.
„Dani sporta i glazbe Novigrad” u tri dana okupit će brojne hrvatske glazbenike, sportaše, predstavnike medija i sve željne dobre zabave. Na rivi će sve tri večeri biti organizirani besplatni koncerti – u četvrtak program „Back to the Eighties” uz DJ Boru & DJ Deni-a, u petak koncert Tomislava Bralića i Klape „Intrade” te u subotu koncert tamburaškog sastava „Begini”. U subotu u 18 sati obilježava se 90 godina postojanja NK NOŠK uz nogometnu utakmicu na Brigu „Vatreni ’98/Humane zvijezde – NK NOŠK”, a svoj dolazak su (u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom) potvrdili neki od najpoznatijih hrvatskih nogometaša.
Organizirana je i izložba fotografija Ivana Čorića „Novigrad – U kadru” u Muzeju grada Novigrada, pokazna vježba DVD Novigrad, tradicionalna košarkaška utakmica, utakmica malonogometne reprezentacije Hrvatske i selekcije općine Novigrad te brojni popratni programi.
Cilj ovog događanja je prikupljanje sredstava koja će se utrošiti za uređenje igrališta gdje tri selekcije (od kojih su dvije mlađeg uzrasta) održavaju treninge i igraju utakmice, a prikupljena sredstva iskoristit će se i za kupnju sportske opreme za najmlađe uzraste NK NOŠK-a.