Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Totalno pijan oštetio staklo na arheološkom nalazištu

Autor: Minja Gugić

20.06.2013. 22:00
Totalno pijan oštetio staklo na arheološkom nalazištu

Foto: Marin GOSPIĆ



Odmah je uhićen 41-godišnji B. P. iz Zadra koji je totalno pijan s gotovo 3,5 promila alkohola u krvi i s dva noža, oštetio staklo na arheološkom nalazištu na Trgu Petra Zoranića u četvrtak tek nekoliko minuta iza ponoći


Zahvaljujući dojavi građana te brzoj akciji Interventne jedinice zadarske policije, odmah je uhićen 41-godišnji B. P. iz Zadra koji je totalno pijan s gotovo 3,5 promila alkohola u krvi i s dva noža, oštetio staklo na arheološkom nalazištu na Trgu Petra Zoranića u četvrtak tek nekoliko minuta iza ponoći.
Policajci su ga uhitili i priveli u prostorije policije najprije kako bi se otrijeznio, a potom je tijekom jučerašnjeg dana bio podvrgnut i krim-istraživanju. Navodno je u svoju obranu rekao kako se ničega ne sjeća, pa se čak nije mogao sjetiti i od čega mu je ruka bila krvava. Kako smo doznali, radi se o Zadraninu koji je policiji i ranije poznat i koji ima psihičkih problema zbog čega je bio i hospitaliziran.
U svakom slučaju oštetio je staklo trapezastog oblika dimenzija 290x110x125x277, a šteta je procijenjena na 20-ak tisuća kuna. Zaradio je kaznenu prijavu zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari, a i Grad je sa svoje strane, podnio prijedlog za kazneni progon.