Uhićen dvojac zbog iznude

Slika korisnika anamarijabilan
Uspjeh zadarske krim policije
Dvojicu muškaraca se sumnjiči da su uz prijetnju na ime nepostojećeg duga iznuđivali novac od 47-godišnjaka, koji je prethodno po usmenom dogovoru izvodio građevinske radove na kući u vlasništvu 36-godišnjaka na paškom području
Zvonko KUCELIN
Goran Vitlov SIsak od prije je poznat policiji

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 56 i 36 godina, koje se sumnjiči za iznudu. Neslužbeno doznajemo da se radi od Goranu Vitlovu zvanom Sisak te Tomislavu Kurtaku iz Siska, a istu su informaciju prenijeli i drugi mediji.

Naime, dvojicu muškaraca se sumnjiči da su uz prijetnju na ime nepostojećeg duga iznuđivali novac od 47-godišnjaka, koji je prethodno po usmenom dogovoru izvodio građevinske radove na kući u vlasništvu 36-godišnjaka na paškom području, a za koje ugovorene radove mu je vlasnik isplatio jedan dio novca.

Inače Goran Vitlov zvani Sisak dosad već nekoliko puta bio uhićen te se protiv njega vodilo nekoliko sudskih postupaka u kojima je bio osuđivan. Kliko doznajemo policija traži zadržavanje Kurtaka i Vitlova u istražnom zatvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Obojica su uz kaznenu prijavu zbog iznude predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)