Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

»Ana oplemenjuje i senzibilizira svojom posebnom energijom«

21.06.2021. 10:58


Nakon 15 mjeseci prisilne pauze od natjecanja, Sportski plesni klub Bellus napokon je kročio u dvoranu i sudjelovao na natjecanjima.
– Prvo natjecanje bilo je 5. lipnja 2021., u Zagrebu. Riječ je o 36. Državnom natjecanju u organizaciji SMPTH. Predstavili smo se s velikim brojem koreografija, od toga su djeca osvojila 11 prvih mjesta, sedam drugih mjesta, četiri treća mjesta. Naše cure s mini pom pon formacijom plasirale su se na svjetsko prvenstvo, saznajemo lijepe vijesti od Ines Dragović Pedić, voditeljice SPK Bellus, koja je ujedno i licencirana Zumba instruktorica za djecu i odrasle te nacionalna sutkinja za WADF (World Artistic Dance Federation).


Pandemiji unatoč
Osim toga, 12. lipnja sudjelovali su na natjecanju na Krku u organizaciji Island dance competition gdje su se također predstavili s velikim brojem koreografija i osvojili 11 prvih mjesta, osam drugih mjesta i četiri treća mjesta. Naša Marta Sičić zauzela je mjesto u Gala večeri što znači da je bila u najboljih 20 koreografija cijelog natjecanja, ističe Ines velika postignuća.
Kako prepričava, put do izlazaka na prva natjecanja bio je trnovit.
 


***Više pročitajte u tiskanom izdanju Zadarskog lista!