Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Osumnjičen za krađu mobitela

08.09.2021. 08:23


Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak (06.rujna) na Liburnskoj obali u Zadru, otuđio mobitel 45-godišnje vlasnice.
Nakon dojave o krađi, policijski službenici su ga zatekli s otuđenim mobitelom, koji je vraćen vlasnici.
Protiv 40-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Krivotvorenje isprava
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe, kojeg se sumnjiči za krivotvorenje isprava.
Tako se 20-godišnjaka sumnjiči da je na svoje osobno vozilo postavio nepripadajuće registarske oznake zadarskog područja te ga dao na upravljanje 33-godišnjaku, koji je u ponedjeljak prilikom kontrole prometa zatečen kako upravlja navedenim osobnim vozilom na biogradskom području.
Protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.


Prijevara
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevaru. 
Naime, sumnjiči ga se da je tijekom travnja mjeseca ove godine od 55-godišnajkinje primio predujam na ime izrade kuhinjskog namještaja, a koji u roku nije isporučio, niti vratio primljeni novčani predujam.
Protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.