Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ibiza je out, a Zrće je in

Autor: Dea Demić

20.07.2008. 22:00
Ibiza je out, a Zrće je in

Foto: Filip BRALA



Pod motom “Ibiza je out, a Zrće je in”, druga večer drugog po redu izdanja festivala “Papaya Day&Night Motomusic” ponovo je u najsjevernijem klupskom “kutku” popularne hrvatske plaže okupila poveći broj nabrijanih ljubitelja komercijalne glazbe i popratnog mrdanja, hladnih koktela i popratnog veselja. Bila je to izvrsna prilika za predstavljanje hit-singla “I found a place”, odnosno službene himne kluba “Papaya” za ljeto 2008. koja je rezultat suradnje house dive Barbare Tucker te višestruko nagrađivanog producentskog dvojca “PlayOne” koji čine Fresh Jay i Darko Juranović D’Knock.
Upravo ova megapopularna njujorška vokalistica i kraljica klupske scene sinoć je tako svojom energijom i vrhunskim vokalom osvojila Zrće, baš kao riječima službene pjesme “I found a place where my spirit is free, I found a place where I can be me” – aludirajući, dakako, na hit destinaciju u Hrvata i atmosferu koja ondje nimalo ne jenjava svakog novog ljeta.
Već sljedeće jutro (bolje reći rano poslijepodne, tako se živi u Novalji) pokazalo je da hrvatska Ibiza ni ove godine neće razočarati. Brojni “celebrityji”, glumci, manekeni i drugi članovi jet-seta u Hrvata okupili su se na plaži i demonstrirali nove kupaće kostime. Naravno, neki i više od toga, što možete vidjeti u zapisu našeg fotografa Filipa Brale.