Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Čestitke Fanteli i Mareniću

Autor: Z L

20.07.2010. 22:00
Čestitke Fanteli i Mareniću

Foto: Sebastian GOVORČIN



Ispred Hrvatskog jedriličarskog  saveza i u ime stručnih tijela našim brončanim  jedriličarima najiskrenije čestitke uputili su  predsjednik Marin Lovrović i tajnik Ivo Jaić.
“Od ukupno tri jedriličarske medalje sa svjetskih prvenstva olimpijskih klasa u povijesti,  dvije su Šimine i Igorove. Podatak je koji dovoljno govori o veličini uspjeha ove posade, ali i  o odricanju, upornosti i radu njih samih kao i  njihovih roditelja, stručnih osoba i matičnog  kluba i svih drugih koji su doprinijeli ovom  velikom uspjehu. Šime i Igore, želimo Vam još  mnogo uspjeha i sreće na regatnim poljima  širom svijeta. Čestitkama se pridružuje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta:
“Dragi Šime i Igore, iznimna mi je čast i  zadovoljstvo čestitati Vam u ime Ministarstva  znanosti, obrazovanja i športa i osobno, na  osvojenoj svjetskoj bronci, trećem odličju hrvatskih jedriličara u povijesti svjetskih prvenstava. Ponosni smo na Vaš uspjeh, te Vam  želimo da vrhunsku formu održite do olimpijskih igara u Londonu 2012. Čestitao je ravnatelj uprave za sport gosp. Željko Klarić.  Čestitke stižu sa svih strana, od suradnika HJS-a  i djelatnika HOO i drugih zaljubljenika u jedrenje.