Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Milin: Primamo previše pogodaka

Autor: Drago Bajković

20.07.2013. 22:00
Milin: Primamo previše pogodaka


U dva kola ove sezone smo primili osam pogodaka. To je previše i na takav način se ne može naprijed. Nisam zadovoljan i od svojih igrača tražim da se zamisle nad tim podatkom. I dobro ga analiziraju u svojim glavama – kazao je Ferdo Milin, trener Zadra


Očekivano. Zadar je na Maksimiru doživio uvjerljivi poraz od Dinama i nakon dva kola još nije došao do prvog boda ove sezone. S obzirom na to da je momčad sa Stanova u ta dva kola igrala najprije protiv Hajduka, a onda protiv Dinama ovakav rasplet i nije neočekivan. To ne znači da Zadrani nisu imali priliku “zapapriti” Hajduku na Stanovima, pa čak i “modrima” na Maksimiru ako se uzme u obzir da je Dinamo igrao s rezervnom postavom. Činjenica je, međutim, da Zadar, barem u ovome trenutku, i s ovim igračkim kadrom, ne može ozbiljno parirati niti jednoj od ove dvije momčadi. I to je cijela istina.
Zadrov strateg Ferdo Milin nakon prospavane noći podijelio je s nama svoja zapažanja s  utakmice Dinamo – Zadar.
– Nakon poraza se nikako ne može biti zadovoljan, međutim, određeni napredak smo pokazali na Maksimiru – kazivao je virozni Milin.
Milin se posebno osvrnuo na zgoditke koje je njegova momčad primila u završnici utakmice.
– Opet primamo glupe golove koji su direktna posljedica naših pogrešaka. Ovo je treća utakmica s Dinamom na Maksimiru u kojoj u posljednjih pet minuta primamo takve pogotke. To je jednostavno nedopustivo, stvar nad kojom bi se morali itekako zamisliti. U dva kola ove sezone smo primili osam pogodaka. To je previše i na takav način se ne može naprijed. Nisam zadovoljan i od svojih igrača tražim da se zamisle nad tim podatkom. I dobro ga analiziraju u svojim glavama.
Milin je ipak odavao dojam trenera u kojem optimizam tinja.
– Ja se nikada ne predajem. Činjenica je da iz dana u dan moramo puno raditi i da će s automatizmom doći i rezultat. Hajduk je već odavno zaboravljen, Dinamo ću još jednom analizirati i “baciti u arhivu”. Od danas smo okrenuti dvoboju s Osijekom koji je pred nama. Osjetio sam protiv Dinama da smo ipak zreliji nego u prvoj utakmici i to mi budi optimizam. Trebaju nam bodovi protiv Osijeka i sve ćemo podrediti tom cilju. Igramo na svom stadionu, a tu bodove ne smijemo prepuštati nikomu. Kao što sam rekao, rad, rad i rad. I rezultat će neminovno doći – kazao je na kraju razgovora Milin.