Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

FOTOGALERIJA: Prekrasna Mia Štulić nova je Miss Zadarske županije

21.07.2018. 08:32
FOTOGALERIJA: Prekrasna Mia Štulić nova je Miss Zadarske županije


Mia Štulić iz Nina je nova Miss Zadarske županije. Prva pratilja je Monika Vojvodić iz Zadra, a druga pratilja je Martina Marić iz Benkovca. Izbor je održan u petak u Ninu, a za titulu najljepše natjecalo se osam djevojaka, uz spomenute i Anđela Stulić, Martina Tokić, Marija Perinić, Kristina Jurlina i Loreta Paleka. Mia je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti, a titula Miss simpatičnosti otišla je u ruke Monike Vojvodić koja se s izbora također vratila s dvije lente.
Najljepše djevojke u županiji biralo je dvanaest članova žirija u sastavu: direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić, modna dizajnerica Klara Ivanović, casting menađerice Anita Maričić i Antonija Grubić, gradonačelnik Nina Emil Ćurko, Miss Zadarske županije za 2008. godinu Arleta Vidić, direktorica Novog radija Anica Košta, Željka Šušnja i Filip Morović iz Nin turizma, Martina Peroš, direktor post prodaje Auto Willa Igor Somek i niže potpisani novinar. Program je vodio Igor Jelenić Toto.
Djevojke su se predstavile kroz nekoliko izlazaka, najprije u outfitu brenda "Galko", nakon toga u modnim kreacijama "Imperiala" te na kraju u svečanim haljinama „Carol by Klara Ivanović“ zadarsko-biogradske modne dizajnerice Klare Ivanović. Svečanost izbora djevojke koja će za nešto više od mjesec dana predstavljati Zadarsku županiju na izboru za Miss Hrvatske, koji će se održati u Čakovcu 1. rujna, upotpunio je i nastup benda Bilboa te nakon izbora i Zorana Jelenkovića koji je nastavio zabavljati publiku koja je dupkom napunila prostor ispred crkvice sv. Križa, gdje je održano događanje. Djevojke su uvriježeno osim ljepote demonstrirale i svoju osobnost, odgovarajući i to vrlo spretno na pitanja nekolicine članova žirija no očekivano u prvom planu je bila ljepota i mladost koja je posebice došla do izražaja u posljednjem izlasku u haljinama Klare Ivanović koja je, kako se moglo čuti nakon izbora, oduševila sve prisutne aktualnom kolekcijom. Prije svega haljinom koju je nosila Mia i koja je još više naglasila njenu ljepotu. Make up kandidatkinja za najljepšu djevojku županije radile su Matilda Grbić, Katarina Gospić i Loreta Dukić, a frizure Mery iz frizerskog salona "Glamous Mery". Mia već sljedeći tjedan odlazi na pripreme u Knin gdje će se s ostalim pobjednicama županijskih izbora pripremati za finale u Ćakovcu, a nakon toga, ako i nacionalni žiri prepozna njenu ljepotu, i za svjetski izbor koji će se ove godine održati u Kini, na otoku Sanya.