Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Cilj Kune izgradnja lovačkog doma

Autor: Josip Prskalo

20.08.2008. 22:00
Cilj Kune izgradnja lovačkog doma

Foto: Josip PRSKALO



Perić se zahvalio na ukazanom povjerenju te istaknuo kako je prioritet u budućem četverogodišnjem mandatu poboljšati rad društva, a glavni cilj je izrada dokumentacije i dobivanje lokacije za izgradnju lovačkog doma
U prostorijama Osnovne škole u Poličniku održana je godišnja izvještajna skupština i izborna skupština Lovačkog društva Kuna. U radu skupštine sudjelovalo je 35 delegata. LD Kuna jedno je od rijetkih društava koje ima delegatsku skupštinu, a ne kao prije kad su u radu skupštine sudjelovali svi lovci iz udruge, a njih je preko 280 pa je bilo dosta teško skupiti kvorum za rad skupštine.
U radno predsjedništvo su izabrani Milo Knežević kao predsjednik, Marinko Kolčeg i Marijan Butić kao članovi. Nakon razrješenja starog rukovodstva birano je novo, no na mjesto predsjednika izabran je stari predsjednik koji je bio i u prošlom mandatu, a to je Radovan Perić što je pokazatelj da je LD Kuna pod vodstvom Perića radilo odlično. Perić se zahvalio svim prisutnim na ukazanom povjerenju te istaknuo kako je prioritet u budućem četverogodišnjem mandatu poboljšati još više rad društva, a glavni cilj je izrada dokumentacije i dobivanje lokacije za izgradnju lovačkog doma koji je prijeko potreban našoj lovačkoj udruzi, kazao je Perić, dodajući kako se 24. kolovoza otvara lov na prepelicu, dok krajem listopada počinje glavna lovna sezona.