Uspio test s Mađarima

Slika korisnika admin
vaterpolo_vk zadar
Filip BRALA
Zadrani su nadigrali juniore Honveda

Zadarski su vaterpolisti u dvoboju odigranom preksinoć na bazenu Kolovare bez većih problema svladali mađarski Honved. Iako uvodne riječi lijepo zvuče, radilo se o juniorima čuvenog kluba koji su se u Zadru zadržali na kraćim pripremama. Trener Jovančević je tijekom prve dvije četvrtine u bazen poslao igrače koji će činiti okosnicu momčadi u sljedećoj sezoni Prve B lige. Fizičku nadmoć, ali i bolju igru, momčad Zadra je kapitalizirala već u prvoj četvrtini rezultatom 4:0. I druga četvrtina ponudila je sličan rasplet bez obzira na konstantne prijetnje Mađara. U tom razdoblju, ali i ostatku dvoboja, ističe se Dino Kevrić s nekoliko odličnih obrana.

Nakon stečene rezultatske zalihe, zadarski vaterpolisti dopuštaju igračima Honveda tri uzastopna pogotka, što rezultira nepovoljnim omjerom u trećem dijelu utakmice. Veseli podatak da su završne minute za domaćine odigrali mlađi igrači koji su se ravnopravno nosili s Mađarima.

- U prvoj momčadi nedostajali su nam neki od seniora. Ali i bez njih zadovoljan sam prikazanom igrom s obzirom da smo za protivnike imali pomladak jednog od najčuvenijih svjetskih klubova - izjavio je Goran Jovančević, trener momčadi koja će uz pomoć Gatare i Olujića krenuti u borbu za što bolji plasman u drugom razredu najjače svjetske vaterpolske lige.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno