Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nema panike – ovo je tek početak

Autor: Viktor Bogut

20.09.2009. 22:00
Nema panike – ovo je tek početak

Foto: Sebastian GOVORČIN



Naša dva igrača nisu bila na nivou kakvom su trebali biti. Kiksali su. Ali što je tu je. Idemo dalje. Sigurno ne treba raditi tragediju od ovog poraza. Ovo je tek drugo kolo. Sezona je na početku.
Imali smo ih. Vodili smo 3:1 i imali 70 drva viška prije zadnja dva para. I na kraju smo izgubili – nije bio previše sretan kuglač Zadra Luka Ukalović, dok je odjavljivao derbi drugog kola Prve lige u kojemu je njegova momčad poraženba na gostovanju u Zaprešiću.
– Naša dva igrača nisu bila na nivou kakvom su trebali biti. Kiksali su. Ali što je tu je. Idemo dalje. Sigurno ne treba raditi tragediju od ovog poraza. Ovo je tek drugo kolo. Sezona je na početku.
No, Zaprešić je vrlo brzo pokazao da će biti poprilično tvrd orah.
– Oni su u prijelaznom roku napravili vrlo dobar posao. Izuzetno su pojačani. Doveli su Fučrara i Kovača, a prošlu sezonu još dva igrača i sad izgladaju opasni. Vrlo jaki.
Sada je na rasporedu jedna od, pod navodnike, manjih utakmice. No, Željezničar je u ovom trenutku ispred vas. Iako je novak ligi, momčad iz Čakovca ima dvije pobjede.
– Nisu loši. Uspjeli su ostvariti dvije domaće pobjede. No, kod kuće su svi opasani. Mi moramo biti koncentrirani i tu ne bi smjelo biti problema. Ali te male utakmice su najgore. Pogotovo u gostima. Sve te momčadi oko sredine ljestvice odlično igraju kdo kuće i tu se gubi ili dobiva prvenstvo. Tu zna biti gadno.
Dvoboj sa Željezničarom je i generalna proba za Svjetski Kup u Budimpešti.
– Mi ovu subotu moramo dokazati da nas ovaj poraz nije poljuljao. A onda nakon toga, s nova dva boda na kontu krenuti u Mađarsku.