Otišli turisti, došla mehanizacija

Slika korisnika valentinam
Zbog početka rekonstrukcije Bulevara vozi se otežano
Ovo je jedino vrijeme, između dvije sezone, kada se radovi mogu izvoditi, kaže pročelnik Kasap
Marin GOSPIĆ
Gužva na Bulevaru u oba smjera

Vozači su se neugodno iznenadili kada su u četvrtak ujutro  zapali u velike prometne gužve koje su se stvarale na Bulevaru. Zbog radova zatvoren je dio Bulevara od Mehanizacije do raskrižja ulica Ante  Starčevića, Hrvoja Ćustića i Ulice Petra Skoka.

Riječ je o početku rekonstrukcije ove značajne gradske prometnice,  projektu Hrvatskih cesta vrijednom 40 milijuna kuna.

Postavljanje prometnih znakova počelo je već u srijedu poslijepodne,  a u četvrtak ujutro vozačima je trebalo podosta strpljenja da prođu semafore.

Međutim, do sredine studenog, do kada će se izvoditi radovi na ovoj  dionici, vrijedit će i privremena prometna regulacija stoga se vozači moraju oboružati strpljenjem ili koristiti alternativne pravce.

Darko Kasap, gradski pročelnik za prostorno uređenje i graditeljstvo   kazao je kako će nakon kompletne rekonstrukcije Bulevara Zadar imati  koordinirana, semaforizirana raskrižja i obnovljene ceste te je zamolio  građane za strpljenje.

- Kada se završe radovi na ovom dijelu, kreće rekonstrukcija druge dionice Bulevara do Poliklinke, a nakon toga dionica od Jazina prema Liburnskoj obali. Ovo je jedino vrijeme, između dvije sezone, kada se radovi  mogu izvoditi, ali nažalost, s obzirom na druge radove u gradu, promet  će neko vrijeme biti otežan, kazao je Kasap.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3.5 (2 glasova)