Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Dražen Zečić: Hvala svim dobrim ljudima!

Autor: Petra Mičić

20.10.2009. 22:00
Dražen Zečić: Hvala svim dobrim ljudima!

Foto: Tomislav JERAK



U caffe baru “Atrij” jučer je održana konferencija za medije u povodu velikog koncerta Dražena Zečića “U čast svim dobrim ljudima”, a koji će se održati 12. studenog u sportskom centru Višnjik. Konferenciji za medije su uz Dražena Zečića nazočili i Željko Petreš u ime organizatora te Gordana Seko iz zadarske grupe “Banana”, koja je već petnaest godina radi kao prateći bend Dražena Zečića.
Dražen Zečić ovim koncertom započinje veliku turneju po Hrvatskoj kojom će obilježiti dvadeset godina rada. Na koncertu u Zadru Zečić će publici predstaviti i svoj novi album “U čast svim dobrim ljudima”, a koji se nedavno pojavio na tržištu.
– Upravo u Zadru će se održati prvi od šest koncerta na ovoj turneji, a moram naglasiti da nisam slučajno izabrao Zadar za početak turneje. Dugo se bavim glazbom i pjevanjem i do sada sam snimio dvadeset i pet albuma od koji četrnaest studijskih. Na ovom koncertu ću pjevati kako stare hitove tako i svježe pjesme sa svog novog albuma. Tijekom godina sam upoznao mnogo dobrih ljudi koji su mi pomogli u životu i u karijeri i ovaj album povećujem upravo njima.
Emotivno sam vezan za ovaj grad, imam mnogo prijatelja iz Zadra, a i moj bend je odavde. Ovaj koncert ću pjevati sa srcem i odradit ću ga kako svojevrsnu zahvalu svim dobrim ljudima i svima koji vole moju glazbu, kazao je pjevač.
Organizator Željko Petres je naglasio kako je produkcija koncerta vrhunska te kako će se za zvuk i rasvjetu pobrinuti najbolji profesionalci.
Prodaja karata započinje 23. listopada, a karte se mogu kupiti u agenciji “Aquarius”, agencija “A&R” te u turističko-informativnom centru na Narodnom trgu.
Cijena karata se kreće od 60 kuna za stajaća mjesta, 80 kuna za tribine do 200 kuna za Vip ložu.