Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nastavak pobjedničkog niza…

Autor: Viktor Bogut

20.10.2009. 22:00
Nastavak pobjedničkog niza…


Očekujem novu pobjedu. Igramo kod kuće. No, nikako ne smijemo podcijeniti ovu momčad Industrogradnje koja je pojačana bivšim reprezentativcem Ronaldom Ređepom – kaže trener Donata Denis Karlović
Nakon dvije uvodne pobjede stolnotenisači Donata danas u 17 sati nastavljaju s natjecanjem u Prvoj ligi. Današnji protivnik im je zagrebačka Industrogradnja, koja se ove sezone dodatno pojačala Ronaldom Ređepom, jedan je od pretendenata za visok plasman, tako da sigurno neće biti lak protivnik zadarskoj momčadi.
– Doveli su Ređepa, ali i ostatak momčadi je vrlo dobar. Imaju Dubrovčanina Maru Mileusnića te juniorskog reprezentativca Luku Fučeca. Radi se o izrazito neugodnoj momčadi – analizirao je prvu trojku igrač Donata Denis Karlović.
S druge strane, Donat bi napokon mogao nastupiti kompletan. Od ozljede se potpuno oporavio Tomislav Kolarek, a spreman je i Stipe Josipović koji je prošlo kolo propustio zbog bolesti.
– Nastupit ćemo u najjačem sastavu: Karlović, Josipović, Kolarek. Favoriti jesmo, pogotovo stoga što su se svi igrači oporavili – optimističan je i trener Denis Karlović, koji očekuje nastavak pobjedničkog niza.
– Očekujem novu pobjedu. Igramo kod kuće. No, nikako ne smijemo podcijeniti ovu momčad Industrogradnje. Pogotovo što je naš prvi sastav u potpunosti izmijenjen i još se na neki način tražimo i upoznajemo – ističe zadarski trener.
Od ostalih dvoboja trećeg kola valja istaknuti susret između Zagreba i momčadi Dr. Časla. Radi se o prvom velikom derbiju, pošto je Zagreb branitelj titule, a momčad iz Marofa vjerojatno glavni konkurent za osvajanje titule, pošto su ove sezone u svoje redove doveli Roka Tošića, Jia Zhenga i Tomislava Japeca.
Parovi trećeg kola Prve stolnoteniske lige: Donat – Industrogradnja (17), Dugo Selo – Pula, Zagreb – Dr. Časl, Libertas – Vodovod, Split – Frim.