Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Vještine profesionalne prodaje

Autor: Z L

20.10.2009. 22:00
Vještine profesionalne prodaje

Foto: Vedran SITNICA



Uz teme kao što su uspješna segmentacija tržišta i ciljnih skupina, formiranje atraktivnih ponuda i deset tehnika sklapanja posla, polaznici su mogli naučiti i neke od strategija, taktika i tehnika uspješnog pregovaranja
 Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Zadar, održan je jučer seminar/trening pod nazivom “Vještine profesionalne prodaje”.
Seminar je bio namijenjen menadžerima i voditeljima prodaje, promotorima, prodajnom osoblju i djelatnicima uključenim u rad s potencijalnim kupcima, vlasnicima malih i srednjih tvrtki te svima onima koji žele osvježiti svoje znanje i vještine, a organiziran je u suradnji s Educamixom-centrom za poslovni razvoj iz Rijeke.
Uz teme kao što su uspješna segmentacija tržišta i ciljnih skupina, formiranje atraktivnih ponuda i deset tehnika sklapanja posla, polaznici su mogli naučiti i neke od strategija, taktika i tehnika uspješnog pregovaranja, prepoznati karakteristike svakog pojedinog segmenta prodajnog pregovaranja, kao i ovladati znanjima o premošćenju barijera pri pregovaranju, a tijekom seminara imali su priliku i upoznati alate prodaje, naučiti optimalno primijeniti metode prodaje te prepoznati snagu komunikacije ne samo u poslovnom okruženju, već i u svakodnevnom životu.
Sudjelovanje na seminaru na koji se prijavilo 15 polaznika, bilo je besplatno, a seminar je vodio predavač bacc.oec. Dejan Cvjetković.