Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Veselim se nastupu s Cambijem u rodnom gradu

20.10.2011. 22:00
Veselim se nastupu s Cambijem u rodnom gradu


Nakon velikog uspjeha pjesmom “Danas igraš sam” koja je ovog ljeta u Švedskoj na radio postaji GBG postala hit ljeta i nakon interesa koji je izazvala na hrvatskoj glazbenoj sceni, mlada zadarska pjevačica Ivana Radovniković ovih je dana završila i snimanje spota.
Prokušani autorski tandem Đuro Zifra, Dario Brzoja i Miro Lesić – Lesique, autori većine Ivaninih hitova, s pjesmom “Danas igraš sam” odlučili su se za potpuno drugačiji “đir” i pogodili. Pjesma je od samog starta naišla na izvanredan prijem kod Ivaninih poklonika. Vrckave i mladenačke energije te duhovite teme koja svakom slušatelju ostavlja mogućnost da sam odluči kako će je shvatiti, pjesma “Danas igraš sam” pokazala se kao najbolja moguća “uvertira” u predstojeći album.
Prije ulaska u glazbeni studio Ivana će večeras nastupiti i na koncertu klape Cambi u Višnjiku.
– Jako se veselim nastupu u rodnom gradu i prilici da nastupam kao gošća klapi koja za mene ima i posebno sentimentalno značenje. Od kada znam za sebe pratim njihove izvedbe i koncerte, pa je ovo i pravi simbol mog “odrastanja”. Nadam se da se to veliko uzbuđenje neće pretvoriti u tremu do večeras. Poziv za gostovanje došao je iznenadno pa se nadam da će se jednog dana naći i neka pjesma koju bi mogli zajedno izvesti. Također, nadam se da ću iduće godine u povodu izlaska novog albuma u Zadru realizirati i solistički koncert, naglašava Ivana.
Ivana će na koncertu izvesti pjesmu “Škafetin” koju je, kako dodaje, odabrala jer smatra da je ovakav koncert upravo savršen za tu pjesmu.
– Svi me pitaju zašto je češće ne izvodim na koncertima, ali zbog svoje posebnosti zahtjeva i posebne prilike, a s obzirom da je to klapska pjesma ovo je definitivno takva prilika, ističe mlada pjevačica.
Kaže da su pripreme bile minimalne s obzirom da se radi o izvedbi uz klavirsku pratnju. Ivana se nije puno pripremala ni oko svog outfita, kaže da upravo slaže odjevnu kombinaciju za koncert i ne može se odlučiti.
– Tko zna što ću još odlučiti odjenuti, trenutačno mi je odjeća zadnja na pameti, dodaje kroz smijeh.
Prošlog vikenda snimljen spot za pjesmu “Danas igraš sam” trebao bi se uskoro emitirati, sve je samo pitanje dana.
– Sve što se događa oko ovog posljednjeg singla je jedno veliko zabavno i pozitivno iskustvo, koje mi daje motivaciju, nadam se da će se tako i nastaviti, zaključuje Ivana.