Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Glasovac: Ništa više neće biti isto!

20.10.2013. 22:00
Glasovac: Ništa više neće biti isto!


Sabina Glasovac jedna je od vrijednih u SDP-u. Ona je iskusna, a tako mlada i pravdoljubiva. Sposobna je okupljati i razgovarati i svojim iskustvom ojačat će gradsku organizaciju – Ingrid Antičević Marinović


Nakon što u prvom krugu izbora za Gradsku organizaciju SDP-a u Zadru Sabina Glasovac nije prošla samo radi jednog glasa, u jučerašnjem, drugom izbornom krugu Glasovac je premoćno, sa 62 glasa više, pobijedila svog protukandidata Gorana Lijića.
Na izbore je izišlo 270 od ukupno 410 članova zadarskog SDP-a, a Sabini Glasovac svoj glas dalo je njih 165, dok su za Lijića glasovala 103 člana. Dva listića bila su nevažeća.
Nova predsjednica GO SDP-a, nakon što je primila čestitke svojih stranačkih kolega, izjavila je kako je njezin cilj priprema i konsolidacija stranke za sljedeće lokalne izbore na kojima će postati pobjednička stranka, odlučna je Glasovac.
– Ništa više neće biti isto, ovo je novo vrijeme za SDP, kazala je, a na pitanje o podijeljenosti stranke koja je očita bila i sinoć dok su se čekali rezultati izbora, Glasovac je rekla:
– Imamo zajednički nazivnik, a to je SDP, vođeni smo istim idejama i radimo za isti cilj.
Sabini Glasovac sinoć je prva čestitala njezina prethodnica, dosadašnja predsjednica GO SDP-a Ingrid Antičević Marinović koja nije krila zadovoljstvo rezultatima stranačkih izbora.
Podijeljenost zadarskog SDP-a na “Renatine” i “Ingridine” sinoć, u iščekivanju rezultata izbora, bila je više nego očita. Hoće li ih uistinu ujediniti težnja da u Zadru napokon prestanu biti oporba, vidjet će se, ali tek za četiri godine.