Ispred kuće Marka Pupića Bakrača pronađene bomba i mina

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Ručna bomba i mina pronađene su juros, oko 8.45 sati, ispred obiteljske kuće Marka Pupića Bakrača, gradskog vijećnika iz redova Akcije mladih koji je javnosti poznat po buntu u Gradskoj vijećnici zbog čega su posljednje tri Sjednice prekidane.

- Jasno je da iza ovog čina stoje političko-kriminalne strukture u Zadru koje me pokušavaju zastrašiti i idu na ono što mi je najvrijednije - moju obitelj. Ukoliko instituacije ne budu radile svoj posao, ovim putem javno poručujem da imam pravo na samoobranu i da ću štititi svoju obitelj. Oni koji se u njih taknu, direktno će meni odgovarati. Ako se bilo kojem članu moje obitelji što dogodi, za to ću direktno odgovornima držati Kalmetu, Sinovčića i Zrilića (Zdenka op.a.) - vidno uznemiren rekao je Pupić Bakrač novinarima je za vrijeme policijskog očevida ispred svoje kuće na Žmirićima.

Eksplozivne naprave u vrtu, točnije uz rub bazena, pronašla je kućepaziteljica koja im pomaže u kućanskim poslovima i  održavanju apartmana, budući da se bave turizmom.

Reno Sinovčić, jedan od trojice prozvanih, Pupić Bakrača je nazvao "bolesnikom" te odbacio sve optužbe rekavši da one  imaju logike jednako, kao i da ga je prozvao da je otac njegovog djeteta.

više u tiskanom izdanju

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno