Glasovac: Karamarku je IX. jedinica smokvin list gdje se sakrio od Milanovića

Slika korisnika admin
Autor: 
Marin GOSPIĆ
Čekamo Karamarka na sučeljavanju u našoj izbornoj jedinici - Sabina Glasovac

Ova izborna kampanja bit će borba do posljednjeg daha. Mi  znamo da je zadarsko izborno tijelo već gotovo pa tradicionalno naklonjeno HDZ-u, ali to nas ne obeshrabruje, naprotiv mi vjerujemo u pobjedu demokracije i poštenja. Nadamo se fer kampanji u devetoj izbornoj  jedinici, ali već sada je jasno da će to biti prljava kampanja puna obmana  i laži  - rekla je Sabina Glasovac, predsjednica zadarskog SDP-a na jučer  održanoj konferenciji za novinare u stranačkim prostorijama gdje su  predstavili svoje kandidate za listu koalicije Hrvatska raste u IX. izbornoj  jedinici.

Glasovac je nastavila kako zadarskim biračima, HDZ na prva  mjesta  nudi potrošena imena, lica s optužnica te "troje Ćaćine dice", bivše Sanaderove ministre, a  na prvom mjestu Tomislava Karamarka koji je pobjegao od sučeljavanja sa Zoranom Milanovićem.

Ulaganja u Zadar

- Karamarku je deveta izborna jedinica smokvin list i tu se sakrio od  sučeljavanja sa Zoranom Milanovićem. Ako se već nije s njim suočio u I.,  mi ga čekamo na sučeljavanju u našoj izbornoj jedinici - naglasila je Sabina Glasovac, dodajući da im se spočitava kako aktualna Vlada u svom  mandatu nije za Zadar napravila ništa pa je nabrojila sva važna i velika  ulaganja u Zadar u protekle tri godine kao što je primjerice, Gaženica u  koju je uloženo 807 milijuna kuna, Zračnu luku Zadar u koju će do kraja  mandata biti isplaćeno 35 milijuna kuna, u Poliklinku 109.680 tisuća kuna, a čija će vrata biti otvorena sljedeće godine.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU...
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno