Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Miljenku Mariću još jedan mandat na čelu SHZ-a

21.10.2018. 11:57


Stranka hrvatskog zajedništva na redovnoj sjednici Sabora  SHZ-a  održanoj jučer u Zadru izabrala je za novi 4-godišnji mandat    mr.sc. Miljenka Marića, dipl.iur., za predsjednika SHZ-a. Za zamjenika  predsjednika SHZ-a izabrana je Ljiljana Draženović, ing., a za potpredsjednike izabrani su Jozo Marunica i Petar Antunović, dipl.iur. 
Za  članove predsjedništva SHZ-a izabrani su  Darinko Tadić, Martin  Babić, Ljubica Gebhard, Karmen  Pavlic i Anđelko Kardum, a za članove  Upravnog odbora SHZ-a izabrani su  Goran Marinović, Drago Draženović, Darko Zelić, Gašpar Bilić i mr.sc. Šime Medić, dipl.oec.
Zar članove Nadzornog odbora SHZ-a izabrani su  Sanja Vukelić, Maria  Kardum i Gordana Biljan, a za  članove Suda časti SHZ-a izabrani su Vinko Marić,  Miljenko Morić i Dragan Ledenko.
Izabrani  predsjednik SHZ-a Miljenko Marić na sjednici je naveo da  SHZ ima 14 evidentiranih ustrojstvenih oblika podružnica po općinama  i gradovima u Republici Hrvatskoj i da se i dalje osnivaju podružnice  SHZ-a, a za koje postoji interes.