Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Mladen Grdović pokušao “ukrasti show” Zorici Kondži

23.10.2018. 10:49
Mladen Grdović pokušao “ukrasti show” Zorici Kondži


Proteklog vikenda u zadarskom klubu Arsenal održan je koncert klape Cambi i hrvatske glazbene dive Zorice Kondže. Kako se i očekivalo,  i Kambijevci i Zorica učinili su i ovu večer za pamćenje. Pred mnogobrojnim Zadranima održali su izvanredan koncert u kojem su probudili sjećanja, emocije, a sve prisutne napunili pozitivom i dobrim vibracijama.
Klapa Cambi izvela je svoje najpopularnije hitove, ali najveće ovacije izazvali su izvođenjem nekoliko Oliverovih uspješnica.
Zorica je naravno krenula legendarnom „Ima jedan svijet“ te nastavila nizati svoje hitove koji su pobrali brojne nagrade na Splitskom festivalu. Naime, nije joj bilo teško održati dobru atmosferu s obzirom da su je dobrano podigli Kambijevci, a njoj su samo ostavili usijanu atmosferu i dali joj prostor da jednako nastavi dalje.
Koncert je završio zajedničkim snagama kada su klapa Cambi i Zorica otpjevali popularnu „More, more“ te „Molitva za tebe“.
Izvanredna atmosfera na koncertu ponijela je i Zoričina dobrog dugogodišnjeg prijatelja Mladena Grdovića , koji se odvojio od prijatelja s kojima je pratio koncert te se pokušao pridružiti svojoj prijateljici na pozornici, onako kao oni i inače pjevaju za gušt svojih zajedničkih dragih prijatelja u Zadru. Ipak, ovoga puta u njegovom naumu zaustavili su ga zaštitari, i to u posljednji trenutak jer se dobro raspoloženi Mladen već popeo na pozornicu. Nakon pokoje riječi uvjeravanja kako to nije baš prigodno za ovu večer Mladen je svoju prijateljicu ipak sačekao u back stageu, a na kraju koncerta ju dočekao velikim zagrljajem nakon kojeg je uslijedilo i zajedničko fotografiranje. Vjerujemo kako Zorica nije ništa zamjerila svom velikom prijatelju i kolegi  jer na emocije koje ona izazove izvedbom svojih hitova rijetko tko može ostati ravnodušan.