Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Cijeli radni vijek u Psihijatrijskoj bolnici

Autor: Z L

20.12.2009. 23:00
Cijeli radni vijek u Psihijatrijskoj bolnici


U petak je u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan održano tradicionalno božićno okupljanje kojem su uz djelatnike bolnice prisustvovali donačelnik Nedjeljko Milin, ravnatelj Medicinske škole „Ante Kuzmanić” Davor Vidaković, župnik Župe Ugljan don Domagoj Kelava, članovi Upravnog vijeća Bolnice sa predsjednicom Ingrid Melada.
Okupljanje je svojim govorom otvorio ravnatelj bolnice dr. Darko Labura, a koji je tom prigodom rekao kako je ova zdravstvena ustanova u 2009. godini poslovala pozitivno.
Ovom prigodom još je jednom istaknuo zahvalnost Zadarskoj nadbiskupiji koja je u ovogodišnjoj korizmenoj akciji prikupila sredstva za kupnju biokemijskog analizatora.
Ravnatelj je pozdravio sve djelatnike koji su umirovljeni u ovoj godini, a posebna pozornost darovana je glavnoj sestri Bolnice Ankici Čuki, umirovljenoj prije 3 tjedna, koja je cijeli svoj radni vijek provela u ovoj ustanovi. Ove godine viša medicinska sestra Ankica Čuka nagrađena je nagradom „Daria Benussi” za aktivnost u unapređenju struke.
Nakon govora ravnatelja te zahvale nedavno umirovljene glavne sestre, za djelatnike Bolnice i njene goste upriličen je skromni domjenak.