Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Maloljetnik zatečen u krađi goriva u Gaženici

20.12.2010. 23:00
Maloljetnik zatečen u krađi goriva u Gaženici


Noćas, oko 02,00 sati, u industrijskoj zoni Gaženica, kod vagona sa naftnim derivatima, policijski službenici II PP Zadar, u krađi goriva zatekli su 17-godišnjaka sa zadarskog područja kod kojega je pronađeno dvadesetak kanti napunjenih benzinom. Nakon zaticanja doveden je u službene prostorije policije, gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje, priopćila je PU zadarska.
Tijekom vikenda, u Zadru, u ulici Krste Odaka,  nepoznati počinitelj provalio je u skladište za alat na gradilištu stambene zgrade i otuđio udarnu električnu bušilicu i svrdla u vlasništvu građevinskog poduzeća. Materijalna šteta iznosi oko 5 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
Također tijekom vikenda, u Zadru, u ulici Hrvatskog sabora, nepoznati je počinitelj provalio u skladište za alat u metalnom kontejneru i otuđio dvije udarne električne bušilice, motornu pilu i dvije brusilice u vlasništvu građevinskog poduzeća. Materijalna šteta iznosi oko 10 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
U ulici Maka Dizdara, na gradilištu kuće u vlasništvu 51-godišnjaka, nepoznati je počinitelj otuđio ugrađene bakrene kablove i cijevi klimatizacije, vrijednosti od oko 5.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je podnesena kaznena prijava.
Policijski službenici II PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom sa zadarskog područja kojeg se sumnjiči da je dana 16.12.2010. godine, na autobusnom kolodvoru u Zadru napao i teško ozlijedio 20-godišnjaka sa područja Nina. Prema maloljetniku slijedi posebno izvješće Općinskom državnim odvjetniku za mladež u Zadru.