Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Stipčević: Znamo što hoćemo i zato stalno idemo naprijed

Autor: Čedo Fabulić

20.12.2012. 23:00
Stipčević: Znamo što hoćemo i zato stalno idemo naprijed

Foto: Vedran SITNICA



Klub je stabilan, a to je temelj da iduće godine nastavimo još i bolje – rekao je Kaludio Stipčević, predsjednik Jadrana


Nekadašnji i sadašnji veslači, potom prijatelji, sponzori, navijači, predstavnici gradskih vlasti i ostali, svi su se sinoć tradicionalnim božićnim domjenkom oprostili od stare godine, odnosno od ove natjecateljske sezone. Svečani domjenak Veslačkog kluba Zadar, osnovanog 1908. godine, održan je u prostoru Veslačkog doma u nazočnosti svih koji su na bilo koji način bili ili su povezani uz klub. Okupljenima se pozdravnim govorom obratio, Kaludio Stipčević predsjednik trofejnog kluba, ili, kako ga od milja veslači jednostavno zovu – barba Duje.
– Sezonu smo uspješno doveli do kraja i došao je trenutak u kojem se možemo neformalno družiti. U ovoj godini napravljeno je puno dobrih stvari. Znamo što hoćemo i zato stalno idemo naprijed. Naši su veslači bili na puno regata, od lokalnih do onih na svjetskoj razini. Klub je stabilan, a to je temelj da iduće godine nastavimo još i bolje. Zahvaljujem svima koji su tome pripomogli. Zahvaljujem Gradu koji nije sponzor nego naš skrbnik, zahvaljujem sponzorima, roditeljima djece, trenerima i Izvršnom odboru. Bilo je i drugih aktivnosti, a na prvom je mjestu je kupnja novog četverca uz pomoć Grada i HOO-a. Trener Romano Bajlo dobio je nagradu Grada Zadra za životno djelo, a njegovo priznanje je priznanje i za naš klub. Hvala Gradu koji sve to prepoznaje i svima onima koji to podržavaju – naglasioje Stipčević.
Potom su uručene zahvalnice svim sponzorima, a neki od njih dali su svoj doprinos i ovaj put – u pripremi delicija na velikom svečarskom stolu.