Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Juričević: Ne mogu biti član HDZ-a kojeg vodi nesposobno čelništvo

20.12.2013. 23:00
Juričević: Ne mogu biti član HDZ-a kojeg vodi nesposobno čelništvo


Loše financijsko stanje Općine Posedarje na, pred neki dan održanoj, sjednici općinskog vijeća zasjenila je “razmirica” među stranačkim kolegama, i to sadašnjeg i bivšeg HDZ-ova načelnika te općine. Naime, sadašnji općinski načelnik Ivica Zurak javno je prozvao svog stranačkog kolegu, donedavnog načelnika Ivicu Juričevića za loše vođenje i trenutačno teško financijsko stanje u Općini.
– Niti jedna odluka i značajniji financijski potez nije donesen bez odluke Općinskog vijeća. Istina je da sam na primopredaji ostavio 3,7 milijuna duga, ali je i istina da sam ostavio i 8,1 milijun potraživanja, odnosno čak 4,4 milijuna kuna viška, odgovara na optužbe bivši načelnik Ivica Juričević.
– Za sadašnje financijsko stanje najviše je doprinijela odluka o komunalnom doprinosu od nevjerojatnih nula do tri ili četiri kune, sve u predizborne svrhe. I sad nedostaju planirana sredstva, naglasio je između ostalog Juričević rekavši kako više ne može biti član HDZ-a dok ga u Posedarju vodi, tvrdi, nesposobno čelništvo.