Juričević: Ne mogu biti član HDZ-a kojeg vodi nesposobno čelništvo

Slika korisnika admin
posedarje0909_juricevic
Velimir BRKIĆ

Loše financijsko stanje Općine Posedarje na, pred neki dan održanoj, sjednici općinskog vijeća zasjenila je "razmirica" među stranačkim kolegama, i to sadašnjeg i bivšeg HDZ-ova načelnika te općine. Naime, sadašnji općinski načelnik Ivica Zurak javno je prozvao svog stranačkog kolegu, donedavnog načelnika Ivicu Juričevića za loše vođenje i trenutačno teško financijsko stanje u Općini.

- Niti jedna odluka i značajniji financijski potez nije donesen bez odluke Općinskog vijeća. Istina je da sam na primopredaji ostavio 3,7 milijuna duga, ali je i istina da sam ostavio i 8,1 milijun potraživanja, odnosno čak 4,4 milijuna kuna viška, odgovara na optužbe bivši načelnik Ivica Juričević.

- Za sadašnje financijsko stanje najviše je doprinijela odluka o komunalnom doprinosu od nevjerojatnih nula do tri ili četiri kune, sve u predizborne svrhe. I sad nedostaju planirana sredstva, naglasio je između ostalog Juričević rekavši kako više ne može biti član HDZ-a dok ga u Posedarju vodi, tvrdi, nesposobno čelništvo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika Kevinsky
Sve te pedercine sto bacaju ljagu na HDZ nikad nisu tribali biti clanovi te organizacije jer nisu sposobni a niti spremni da vode taj nesretni Hrvatski Narod koji je propatio puno u zivotu sa takvim pederima koji nista drugo neznaju osim kritizirati vodecu stranku. Pok. bre-Bozo je rekao: "ODBACI SVE ONO STO NEVALJA" I to je jedini put ka uspijehu,
Slika korisnika Balkan Boy
Ti ili ne živiš ode ili te je Bog udario mokrin šugamanom po glavi