Pjesma "Kamena" Tatjane Jergan Botunac

Slika korisnika admin
Autor: 
ve
Tatjana Jergan Botunac

Novi album klape Cambi Ako tako triba bit u prodaji je od petka 18. prosinca, a dečki iz Kaštel Kambelovca s njega su upravo objavili još jedan izvrstan singl. Riječ je o pjesmi Kamena za koju glazbu potpisuje Zadranka Tatjana Jergan Botunac, stihove Lući Tukić Lu, a aranžman Igor Ivanović i Tonći Tranfić.

- Klapa je već surađivala s Lući Tukić Lu na pjesmi Moreš li razumit, ali sa Zadrankom Tatjanom ovo nam je prva suradnja. Pjesma je već preko godinu dana bila u sefu klape, čekali smo objavu albuma za koji bi mogli reći da nam je 13. sretni album, kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi. Na albumu se nalaze i njihove velike uspješnice Ako tako triba bit, Neprolazna, Korak bez tebe, Dok nas vrime ne iscidi te duet s Miroslavom Škorom na pjesmi Moja Slavonka, s Vinkom Cocom na pjesmi Dalmatinskom puku i jedna inozemna suradnja na slovenskom jeziku s kolegicom Nušom Derendom na pjesmi Poletna noč.

Na albumu su još četiri izvrsne skladbe, a klapi je s novog albuma posebno draga suradnja s Vinkom Cocom na pjesmi koju su posvetili Hajduku. Pjesma "Neprolazna" postala je veliki hit, a isto se nadaju i za "Kamenu".

- Snimali smo ju dva puta jer klapa jednostavno nije bila zadovoljna rezultatom prvog snimanja i miksanja. Odbacila je projekt i krenula iznova. Iako pitka, pjesma je pred klapu stavila mnoge aranžmanske zamke, ali smo u konačnici jako zadovoljni pjesmom. Bio je užitak raditi na njoj, a sad je na publici da uživa slušajući je, kazao je Tonči Tranfić, umjetnički voditelj klape i vokalni aranžer.

Autorice se slažu da su pjesmu dali u prave ruke i da joj je klapa Cambi dala svoj obol na najljepši mogući način.

- Lući i ja smo pomalo majčinski nastrojene prema "Kamenoj", ali i sigurni da smo ju dali u prave ruke i da će njena dimenzija dosegnuti najvišu stepenicu, kazala je Tatjana Jergan Botunac. 

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno