FOTOGALERIJA: Kalelarga pozvala, Zadrani se odazvali!

Slika korisnika valentinam
Tradicionalno božićno darivanje krvi
Ne možemo točno reći koliko ćemo doza prikupiti, ali vidite i sami kolika je gužva i tako od ranog jutra. Kao i svake godine, ova akcija je odlično prihvaćena, kazala je dr. Nadinić
Zvonko KUCELIN
Nitko se nije ljutio što je morao čekati u ovom redu

Tradicionalna božićna akcija darivanja krvi u organizaciji Udruge Kalelarga održava se u zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu. Kao i svake godine akcija je uspješna, a gužva je bila već od jutra. Mnogi građani strpljivo su čekali u redu kako bi dali krv.

Odazivom je zadovoljna i dr. Marijana Nadinić, voditeljica Odjela transfuzije OB Zadar. Napomenula je kako su tijekom jutra već imali stotinjak darivatelja.

- Ne možemo točno reći koliko ćemo doza prikupiti, ali vidite i sami kolika je gužva i tako od ranog jutra. Kao i svake godine, ova akcija je odlično prihvaćena, kazala je dr. Nadinić.

A, Udrugu Kalelarga uskoro očekuje i još jedan važan događaj.

- Na proljeće sljedeće godine proslavit ćemo 25. rođendan naše Udruge, a ovo je tko zna koja po redu akcija, dajemo krv tri put godišnje, kazao je Venci Jurin.

Najavio je i skorašnji odlazak u Slavoniju članova Udruge te istaknuo kako su oni jedina udruga čiji su članovi ove godine posjetili Vukovar i darovali krv za potrebe vukovarske Bolnice.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno