Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Korljan Daruvarcu otkazao suradnju, branit će ga Radman

21.12.2018. 08:25
Korljan Daruvarcu otkazao suradnju,  branit će ga Radman


Andrej Korljan nije više branitelj Darka Kovačevića zvanog Daruvarac. Poznati zadarski odvjetnik kazao nam je kako je o tome obavijestio svojeg klijenta te mu je rekao da za nastavak suđenja angažira drugog dobrog odvjetnika.
 – Preporučio sam mu donedavnog suca Županijskog suda u Zadru Borisa Radmana, kojemu sam već u četvrtak poslijepodne predao spis.    O tome ću u petak obavijestiti Općinski sud u Zadru. Razlog otkazivanja punomoći je u preklapanju s prije  preuzetim obvezama. Za 9. i 10. siječnja imam zakazane rasprave u jednom uskočkom predmetu na Županijskom sudu u Zagrebu. To je za mene priroritet, a također imam i neke neodgodive privatne obveze oko djeteta,  tako da sam morao otkazati punomoć Kovačeviću, pojasnio je  Korljan koji se nakon puštanja Daruvarca  na slobodu našao pod velikim pritiskom javnosti, ali i institucija.
Sutkinja Općinskog suda u Zadru u ovom procesu, Mitra Meštrović,  nastavak  suđenja Kovačeviću za teške tjelesne ozlijede i prijetnju 18-godišnjoj Zadranki zakazala je za 9. siječnja 2019.