Za uskrsnice 3 milijuna kuna

Slika korisnika admin
penzici
Zvonko KUCELIN
Umirovljenicima dragocjena svaka kuna

Zadarski umirovljenici koji imaju mirovinu nižu od 3.000 kuna mjesečno, ove će uskrsne blagdane moći proslaviti malo opuštenije jer će od Grada Zadra dobiti uskrsnicu.

- Isplata uskrsnica za naše umirovljenike koji imaju mirovinu nižu od 3.000 kuna je sigurna jer su novci za njih predviđeni u proračunu za ovu godinu. Predviđeno je oko 3 milijuna kuna, a uskrsnice bi trebalo dobiti oko 13.000 umirovljenika s gradskog područja, rekao je zadarski gradonačelinik Zvonimir Vrančić. On je objasnio da će umirovljenici koji imaju mirovinu manju od 2.000 kuna dobiti 300 kuna, a oni s mirovinom između 2.000 i 3.000 kuna, 200 kuna.

Vrančić je dodao da će se uskrsnice isplaćivati u danima prije Uskrsa, ali kad točno, nije znao reći. Osim toga, istaknuo je da će nastojati izbjeći gužve kakve su se stvorile u Splitu prilikom isplate božićnica te će se tehnički organizirati na vrijeme. Gradonačelnik jučer nije znao reći na koji će točno način isplaćivati uskrsnice već je kazao da će na vrijeme sve organizirati kako bi svi umirovljenici dobili svoj novac.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno