Skupili se u broj 105 i napravili bakljadu za Hajduka (FOTOGALERIJA)

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Veliko bakljadom na Smiljevcu, preksinoć je obilježeno učlanjivanje u udrugu Naš Hajduk. Tom prilikom, 50-ak navijača Hajduka formiralo je broj 105, koliko će sljedeći mjesec proslaviti njihov najdraži klub.

- Smiljevac je zadarski kvart s iznimno velikim brojem navijača Hajduka. Mnogih od njih organizirano posjećuju utakmice, a ljubav prema klubu tradicionalno prelazi sa starijih na mlađe. Do sad se u Naš Hajduk koji s HNK Hajdukom čini jedno tijelo, učlanilo 60 zaljubljenika u klub. Čak su nam se učlanili momci iz Bjelovara, ali i jedan Francuz. Kontaktirao me i jedan navijač Benfice čiji su navijači pobratimi s Torcidom. Našem Hajduku pristupit će za koji dan i dvojica Šveđana, rekao je Tomislav Klepo, jedan od organizatora, ali i Splićanin koji se zaljubio u Zadranku i postao Zadranin.

Klepo kaže da od kad zna za sebe, Hajduka nosi u srcu, ali ističe da nije samo on zaslužan za organizaciju učlanjivanja u Naš Hajduk, već je ona samoinicijativno potekla od većeg broja Smiiljevčana čije je omiljeno okupljalište caffe bar Avangard. Bez obzira na teške dane koje prolazi, i ovaj događaj na Smiljevcu potvrda je da će Hajduk zaista živjeti vječno.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno