Provalnik ispraznio rezervoar autobusa u Galovcu

Slika korisnika valentinam
Lopovska posla

U noći s petka na subotu u Galovcu je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava. Iste noći  u Zadru, nepoznati počinitelj je u Ulici Bleiburških žrtava provalio u rezervoar autobusa u vlasništvu 45-godišnjaka, odakle je otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju tijekom noći, nepoznati počinitelje je u Ulici knezova Šubića Bribirskih provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 39-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

U posljednjih tjedan dana, nepoznati počinitelj je u Biljanima Donjim provalio u kuću75-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio televizor. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je ponijeta kaznena prijava.

U vremenu od listopada prošle godine do 20.siječnja na Molatu, nepoznati počinitelj je u mjesnoj lučici iz brodice 74-godišnjeg vlasnika. otuđio dijelove brodice i gorivo. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno