Za mlade u Kneževoj - gledaona!

Slika korisnika valentinam
Novi program
U četvrtak, 25. siječnja, u 20 sati prva po redu je projekcija koncerta legendarnog američkog glazbenika Stevieja Wondera pod nazivom LIVE AT LAST održanog u Londonu 2008

U četvrtak, 25. siječnja, započinje još jedno novo događanje u Kneževoj palači u organizaciji Koncertnog ureda Zadar – GLEDAONA!

U sklopu niza događanja Mladi u Kneževoj pod sloganom „…jer glazba pokreće!“, ljubitelji velikih koncerata će u Koncertnoj dvorani braće Bersa imati priliku doživjeti atmosferu živih izvedbi svjetskih velikana. Od jazza i soula sve do rocka, na velikom platnu gledamo i na vrhunskom razglasu slušamo birane koncerte (Stevie Wonder, Queen, Jeff Beck, Sting, Bruce Springsteen itd.). Projekcije će se održavati dva put mjesečno i to četvrtkom u suradnji sa Gradskom knjižnicom Zadar koja je izvor Blu-ray diskova.

Opustite se u ugodnom ambijentu, pogledajte vrhunski koncert i ponesite sa sobom dio uzbuđenja iz najvećih svjetskih dvorana.

U četvrtak, 25. siječnja, u 20 sati prva po redu je projekcija koncerta legendarnog američkog glazbenika Stevieja Wondera pod nazivom  LIVE AT LAST održanog u Londonu 2008.

Ulaz na sve projekcije Gledaone je slobodan.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)