Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Koje su ambulante preselile u Polikliniku?

22.01.2019. 18:45
Koje su  ambulante  preselile u  Polikliniku?


Zadarska bolnica obavijestila je javnost kako su zbog sezone  gripe, a koja je u tijeku, privremeno ograničili posjete bolesnicima na  odjelima, osim za članove uže obitelji pacijenata. Očekivano, trajanje  ograničavanja posjeta je do sredine veljače, do kad i očekuju trajanje vrha epidemija gripe. Na ovaj način smanjuje se mogućnost prenošenja virusa gripe na bolesnike unutar bolnice.
Pored ove obavijesti iz bolnice obavještavaju kako je preseljena pedijatrijska ambulanta za posebno dežurstvo u ambulantu ortoptike, a koja  se nalazi desno u prizemlju zgrade Odjela za pedijatriju Opće bolnice  Zadar. Radno vrijeme ambulante je subotom od 15 da 20 sati te nedjeljom i blagdanom od 8 do 20 sati.
Također, javljaju kako su s radom u prostorima u zgradi Poliklinike  Opće bolnice Zadar započele s radom sljedeće ambulante: kirurške ambulante, opća kirurška ambulanta, ambulanta za traumatologiju i ortopediju, torakalna ambulanta, abdominalna ambulanta, vaskularna ambulanta, ambulanta za dječju kirurgiju, neurokirurška ambulanta, oftalmološke ambulante, oftalmološka specijalistička ambulanta, ambulanta  za kontaktne leće, oftalmološka dijagnostika, ambulanta za stražnji segment oka, ambulanta za dječju oftal. i strabizam, ambulanta za glaukom, urološke ambulante, ambulanta za urolitijazu, urološka ordinacija  s endoskopijom, ambulanta za urološku onkologiju, anesteziološke ambulante, specijalistička anesteziološka ambulanta, ambulanta za bol.