Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

U kampu na Boriku tijekom »lockdowna« borave strane obitelji

22.01.2021. 08:59


Novouređeni luksuzni Falkensteinerov kamp Premium Camping Zadar jedini je kamp iz Hrvatske nagrađen europskom nagradom Campingsite Award 2021. Ova prestižna nagrada se ove godine dodijeljuje po peti put, a u izboru od stotinjak kampova, nije nagrađen čak niti jedan talijanski kamp. Stručna javnost i tisak biraju najbolje u četiri kategorije, a Falkensteinerov kamp u Zadru nagrađen je u kategoriji »Arhitektura zgrada«.


Ivana Jurčević Kresojević, koordinatorica za prodaju i marketing u Falkensteiner Resortu Borik, osvrnula se na značaj ove nagrade.
– S obzirom na izazovnu godinu iza nas i činjenicu da je kamp naš novi proizvod, ova nagrada nam je od velikog značaja te odličan motiv za daljnji razvoj koncepta našeg kampa. Falkensteiner Premium Camping Zadar jedini je kamp s pet zvjezdica u sjevernoj i južnoj Dalmaciji, a ljubiteljima kampiranja donio je jedinstven koncept – položaj u središtu grada, izuzetan dizajn, izvrsnu kuhinju, vrhunsku i prijateljsku osobnu uslugu, profesionalnu brigu o djeci u Falky Campu. Tu su i Wellness Spa centar sa saunama, vanjski bar, vanjski bazen i zasebni bazen za djecu te dva tobogana, animacija za mališane, mnoštvo sportova i atrakcija za tinejdžere i ljubitelje aktivnog života, suvremeno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to su dobrodošli kućni ljubimci, ističe Jurčević Kresojević. U tijeku sveopćeg zatvaranja, policijskih satova po svijetu te »ostani doma« kulture, uzrokovanih pandemijom koronavirusa, u kampu su neke strane obitelji pronašle mjesto za duži borovak tijekom ovih mjeseci.


– Kamp je otvoren cijelo vrijeme, imamo nešto domaćih i stranih gostiju iz Austrije i Češke koji su imali duži boravak na parcelama. Kampiranje je posljednjih godina postalo globalan trend i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku i najbolji i najsigurniji način odmora. Pripremamo se za novu sezonu na način da radimo na poboljšanju postojećeg proizvoda, povećanju kvalitete i ponude kako bismo bili još bolji. Postoji interes i upiti, a booking je očekivano usporeniji. Drago nam je što naši gosti veoma pozitivno reagiraju na društvenim mrežama i pišu da jedva čekaju putovati, da će doći kod nas, preporučuju nas… To nam svakako daje dobar vjetar u leđa, zaključuje Jurčević Kresojević.