Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Povijesni nastup ragbijaša Atletika

21.02.2011. 23:00
Povijesni nastup ragbijaša Atletika


Za mlade Filipjance bila je to ujedno i prva, a kao takva i povijesna utakmica od osnutka kluba u rujnu prošle godine koju je došlo pogledati 100-tinjak njihovih sumještana. Igralo se na pomoćnom igralištu NK Primorca u Biogradu na Moru na čemu su im filipjanski ragbijaši neizmjerno zahvalni svojim domaćinima budući da Atletiko nema svoje igralište. Igra i rezultat očekivano su bili na strani renomiranijih Zadrana, no i Filipjanci su pokazali da su nešto naučili i da su na dobrom putu. Iako ragbi obiluje čestim i grubim kontaktima, svi sudionici su se ponašali kako i dolikuje pravim sportašima, što je prava rijetkost na sportskim terenima u današnje vrijeme.
Atletiko – Zadar 5:45
BIOGRAD NA MORU – Pomoćno igralište Primorca. Gledatelja 150. Sudac: Zlatko Vunjak (Zadar).
ATLETIKO (SV. FILIP I JAKOV): A. Brzić, A. Vuletić, M. Mikas, D. Baričić, J. Fantina, S. Mikas, M. Majica, M. Barbaroša, M. Burčul, V. Baričić, Salkić, Kraljić, Panđa, Pejić, Zagorac, Mišetić.
ZADAR: V. Eškinja, Klečina, Bračić, Bezenšek, Komar, Vedrić, Kovačić, Režan, Fatović, Andabak, Babić, Troskot, petešić, Lončarić, Eterović-Sorić, Bjelobabić, Nađ-Žaja, Labrović, Mijić. Trener: Zlatko Vunjak.