Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Odbacivanje monitoringa puno je važnije od mog engleskog izgovora

Autor: Suzana Bandić

21.02.2013. 23:00
Odbacivanje monitoringa puno je važnije od mog engleskog izgovora

Foto: PIXSELL



Znam više od mnogih i inače nemam nikakvih problema s komunikacijom, kaže Antičević-Marinović


 Govor Ingrid Antičević Marinović, SDP-ove promatračice u Europskom parlamentu, i jučer je bio glavna tema u svim medijima, na brojnim društvenim mrežama, u kuloarskim, ali i onim ozbiljnijim pričama.
– Kao što bi Shakespeare rekao: “puno vike ni za što”. To je kampanja. Znam više od mnogih i inače nemam nikakvih problema s komunikacijom. Naravno da nisam savršena. Nisam savršena ni u čemu, pa tako nije ni moj engleski. Od nekog mladalačkog zanosa za savršenstvom u svemu ja sam odavno odustala. No nisam odustala od toga da svakog dana u svemu budem bolja, “buru” oko svoga engleskog prokomentirala je Ingrid Antičević Marinović, dodajući kako se i oko najmanje sitnice može dignuti velika kampanja, no da u ovoj stvari treba gledati ono što je najvažnije, a to je, kaže, činjenica da je Hrvatska postigla veliki uspjeh. Za to su, ističe, zaslužni Vlada i zastupnici, svaki na svoj način radeći na tome da se udovolji svim zahtjevima EU.
– Postojala su 62 amandmana na izvješće. Rumunjska je tražila da nam se monitoring produži i na razdoblje nakon što pristupimo u EU, ali smo ih uspjeli razuvjeriti tako da je taj uspjeh daleko važniji od moga engleskog, zaključila je Antičević Marinović.
Komentare zadarskih političara pročitajte u tiskanom izdanju Zadarskog lista.