Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Večeras koncert TBF-a u Arsenalu

Autor: Z L

21.02.2013. 23:00
Večeras koncert TBF-a u Arsenalu

Foto: PIXSELL



Večeras s početkom u 22 sata u Arsenalu ne propustite koncert kultne splitske grupe TBF. Nakon koncerta popularnih Splićana nastavak večeri provedite uz “Banana zvuk”, splitski soundsystem koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producent i DJ Luka (TBF) i MC i selektor Yuri.
Ovi splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmova od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova. Vole vesele i basovite dureve s divljim MC-ima. Jednako su skloni novom zvuku i svježim izdanjima kao i starim klasicima za kojima posežu da ubrizgaju nove doze adrenalina tijekom cjelonoćne zabave. U osam godina rada povezali su se i radili sa svim soundsystemima koje pratite putem Reggae.hr medija, u skoro svim klubovima i festivalima u zemlji i susjedstvu. Vole sve što vole mladi i vesele se ponovnim susretima i novim poznanstvima.
– Uživamo kad se ljudi totalno razvale i party ode u nekontrolirane uvjete. Radimo ovo da bi se ekipa s nama zabavila, a mi ostali u svijetu pozitivnih vibracija, kažu nam dečki iz “Banana zvuka”.
Ulaznice po cijeni od 70 kuna možete kupiti u Arsenalu, putničkoj agenciji Aquarius i Dallas music shopu.